Yhteystiedot

Smart Moves -hanke, UKK-instituutti
Kaupinpuistonkatu 1
33500 Tampere

Puhelin & sähköposti
puh. 03 2829 111 (vaihde)
smartmoves@ukkinstituutti.fi

Sähköinen laskutusosoite
operaattori: Nordea
välittäjätunnus: NDEAFIHH
verkkolaskutusosoite: FI4620463800033009

Tanja Kulmala, hankepäällikkö

tanja.kulmala@ukkinstituutti.fi
puh. 050 373 0271

Hei! Olen Tanja ja aloitin Smart Moves -hankkeen hankepäällikkönä vuoden 2021 alussa. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede) ja fysioterapeutti. Olen työskennellyt UKK-instituutissa sekä Tampereen Urheilulääkäriasemalla erilaisissa liikuntaturvallisuushankkeissa yhteensä noin seitsemän vuoden ajan. Smart Moves -hankkeen ohella toimin talossamme edelleen myös kaatumisten ehkäisyn asiantuntijana. Vapaa-aikani vietän tenniskentillä, luonnossa ja saaristoretkillä sekä urheiluseuratoiminnassa.


Arjen Smart Moves: Aloitan aamuni niskahartiaseudun huoltohetkellä. Myös kaksi vilkasta pihakoiraa, ja niistä johtuen myös pienet päivittäiset järjestelypuuhat kotona tuovat toiminnallisuutta arkeen.

Fiia Vauhkonen, hankesuunnittelija

fiia.vauhkonen@ukkinstituutti.fi
puh. 050 596 5080

Moikka! Olen Fiia. Vastaan hankkeen viestinnästä ja olen mukana koulutuksissa ja tuottamassa oppimateriaaleja. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) ja digimediaosaaja. Taustani on lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelyssä ja viestinnän tehtävissä. Vapaa-aikani sisältää näyttelyitä, läheisten seuraa, metsäkävelyitä ja pulahduksia järvivedessä.

Arjen Smart Moves: Hengittely ja jooga. Pyrin pitämään päivän aikana taukoja, jolloin nousen ylös penkistä, hengittelen ja teen avaavia harjoituksia keholle. Vastapainoksi tälle hyvä musa ja siihen jammailu.

Anne-Mari Jussila, hallinto- ja kehitysjohtaja

anne-mari.jussila@ukkinstituutti.fi
puh. 044 288 2123

Hei! Olen Anne-Mari, toimin UKK-instituutin varajohtajana. Lisäksi olen yksi instituutin lasten ja nuorten liikkumisen asiantuntijoista ja vastaan mm. Smart Moves -hankkeen toiminnasta ja toimin myös hankkeen työntekijöiden esimiehenä. Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri ja teen parhaillaan väitöskirjaa lasten ja nuorten liikkumisesta ja paikallaanolosta. Urani perusta on perusopetuksen puolella, toimin ensimmäiset työvuoteni yläkoulun liikunnan- ja terveystiedon opettajana ja olen Tampereen liikunnan- ja terveystiedon opettajien yhdistyksen puheenjohtaja. Vapaa-aikani kuuluu erilaisten luottamustehtävien ja viisihenkisen perheeni parissa. Pidän liikunnan ja urheilun lisäksi sisustamisesta, mökkeilystä ja hyvästä ruuasta.

Arjen Smart Moves: Omaan hyvät unenlahjat ja nukun lähes joka yö 8 tuntia.

Jaa: