Sportyplanner

Miten Sportyplannerin avulla voi liikuttaa koko koulua

Sportyplannerin avulla liikutat koko koulua

Sportyplanner on kehitetty liikunnanopettajien tarpeisiin, helpottamaan työtä ja antamaan työkaluja nuorten liikuttamiseen sekä koulun opettajien ja henkilökunnan työ- ja toimintakyvyn tukemiseen.

Liikunnalliset kotitehtävät

Palvelun avulla voit jakaa liikunnallisia kotitehtäviä. Kotitehtävien tarkoitus on kannustaa omalla ajalla tapahtuvaan säännölliseen liikkumiseen ja liikunnan harrastamiseen. Ohjaa liikuntatunnilla esimerkiksi kehonpainolla tehtävä lihaskuntoharjoitus ja jaa ohjelma Sportyplannerin kautta oppilaille. Kannusta omalla ajalla tapahtuvaan harjoitteluun ja motivoi opiskelijoita kehittymään!

Treenit koko koululle linkki -tiedostona

Voit jakaa treenejä linkkitiedostoina Wilma-/Helmi-järjestelmän kautta oppilaille mutta myös opettajille ja koulun muulle henkilökunnalle. Palvelua voi näin hyödyntää myös aikuisten työ- ja toimintakykyä tukevassa toiminnassa.

Ohjatut taukotreenit

Palvelussa on yli 30 ohjattua taukotreeniä. Lisenssin hankkiva koulu saa oman tunnuksen, joka on kaikkien opettajien käytössä. Ohjatut taukotreenit (2-7 min) ovat helppo tapa nostaa oppilaiden vireystilaa ja keskittymistä tunneilla. Kevään 2019 aikana täydennämme treenejä uusilla.

Tulossa syksyllä 2019

Verkkovalmennukset eri tavoitteisiin:

  • Kuntosaliharjoittelun ABC
  • työ- ja toimintakyvyn vahvistaminen
  • Voimaharjoittelun perusteet
  • Liikkuvuusharjoittelu

Testaa palvelua omassa koulussasi. Ota yhteyttä ja tilaa tunnukset:

Jarmo Pakkala
jarmo@sportyfly.fi

Mob. 050 336 5363

Sportyfly Oy
Biokatu 6 / HealthHUB
33520 Tampere

Sportyplanner

TIEDÄ LISÄÄ

Sportyflyn ja Smart Moves -hankkeen asiantuntijoiden kanssa yhdessä suunnitellut harjoitusohjelmat löydät treeniohjelma -sivulta.

Jaa: