Verkkoluennot

Liikkuva opiskelu -alueseminaari 04/2018: Motivoivan vuorovaikutuksen merkitys aktivointitalkoissa. Miten lisätä opiskelijoiden liikkumista, omaehtoista liikuntamotivaatioita ja vähentää istumista opiskelupäivien aikana? Let´s Move it -hankkeen projektikoordinaattori Elisa Kaaja Helsingin yliopistosta kertoo motivoinnista ja vuorovaikutustekniikoista.
Liikkuva opiskelu -alueseminaari 04/2018: Aivot, liike ja oppiminen.
Miten liikunta vaikuttaa aivoihin ja oppimiseen? Luennoitsijana on kasvatustieteen professori ja aivotutkija Minna Huotilainen Helsingin yliopistosta.
Liikkuva opiskelu -alueseminaari 04/2018: Kehon käytön mahdollisuudet ja hyödyt opetuksessa. Mitä on oppiminen? Miksi opetusta kannattaa liikunnallistaa? Projektitutkija ja opettaja Hannu Moilanen Jyväskylän yliopistosta avaa asiaa konkreettisin esimerkein.
Liikkuva opiskelu -alueseminaari 04/2018: Käytännön vinkkejä amismaailmasta.
Poimi liikettä lisäävät vinkit opetukseesi! Saija Sippola, Saku ry
Verkkoluento liikunnan vaikutuksista aivoihin ja oppimiseen. Smart Moves -hankkeen 20 minuutin mittainen luento on suunnattu toisen asteen opiskelijoille. Luennoitsijana aivotutkija Minna Huotilainen.
Verkkoluento liikunnan vaikutuksista aivoihin ja oppimiseen. Smart Moves -hankkeen 20 minuutin mittainen luento on suunnattu opettajille ja muille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Luennoitsijana aivotutkija Minna Huotilainen.
Verkkoluento fyysisen työkuormituksen torjumisesta ja työn vaarojen havainnoinnista. Smart Moves ja Combo-hankkeiden 15 minuutin mittainen luento on suunnattu toisen asteen opiskelijoille ja opettajille. Luennoitsijana tutkija Mikko Nykänen Työterveyslaitokselta.
Jaa: