Koulutuskalenteri

Helmikuu 2021

Lisää liikettä opiskeluun -webinaarisarja

Webinaarisarjassa saat tutkittua tietoa nuorten liikkumisesta ja sen vaikutuksista hyvinvointiin. Lisäksi käymme läpi konkreettisia keinoja, miten lisätä liikettä opiskeluun helposti ja innostavasti.

Webinaarisarjassa on kolme osiota, joista jokainen on kestoltaan noin 30 minuuttia. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan webinaariin. Webinaarit ovat maksuttomia ja ne ovat suunnattu toisen asteen henkilöstölle.

Ti 2.2. klo 15 Liikkeen vaikutus hyvinvointiin ja oppimiseen

Tutkimusnäyttö osoittaa, että jo muutaman minuutin kevyellä liikuskelulla on useita terveyshyötyjä. Lisäksi se parantaa vireystilaa ja oppimista. Webinaari tarjoaa tutkittua tietoa nuorten liikkumisesta ja sen vaikutuksesta hyvinvointiin.

Asiantuntija: Tanja Kulmala, hankepäällikkö (Smart Moves -hanke, UKK-instituutti)

  • Terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede)
  • Fysioterapeutti

Ti 9.2. klo 15 Liikettä lisääviä menetelmiä

Liikettä opiskeluun voidaan lisätä esimerkiksi toiminnallisten opetusmenetelmien ja liikunnallisten taukojen avulla. Webinaarissa käymme läpi konkreettisia helposti toteutettavia keinoja liikkeen lisäämiseksi. Menetelmissä huomioidaan lähi- ja etäopetus.

Asiantuntija: Saara Koskinen, opettaja (Gradia, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä)

  • Terveystieteiden maisteri
  • Fysioterapeutti

Ti 16.2. klo 15 Ryhmäyttävät aktiviteetit

Osallistava ja aktiivinen toimintakulttuuri lähtee pienistä teoista! Yhteenkuuluvuuden tunne lisää opiskelumotivaatiota ja koulussa viihtymistä. Webinaari tarjoaa ideoita ryhmäyttävän toiminnan järjestämiseen koulun arjessa. Webinaarissa kokeilemme aktiviteetteja yhdessä. Menetelmissä huomioidaan lähi- ja etäopetus.

Asiantuntija: Fiia Vauhkonen, hankesuunnittelija (Smart Moves -hanke, UKK-instituutti)

  • Yhteisöpedagogi AMK – Kansalaistoiminta ja nuorisotyö
  • Digimediaosaaja (media-alan ammattitutkinto)

Ilmoittaudu

Tutustu myös

Jaa: