Ruokailu työelämässä

Lounastauot ja kahvihetket ovat työyhteisöissä tärkeitä hetkiä. Silloin on mukava keskustella työtovereiden kanssa ruuan ääressä.

Työelämässä sopivaa lounashetkeä tai -paikkaa ei aina löydy. Aloilla, joissa työskennellään haastavissa olosuhteissa, eikä ruokailumahdollisuutta aina ole, on alusta alkaen hyvä opetella ottamaan monipuoliset lounas- ja välipalaeväät mukaan.

 

Nestevaje aiheuttaa väsymystä, joten tasainen juominen on tärkeää. Hyvä nyrkkisääntö on juoda ainakin kaksi lasillista nestettä joka aterialla. Jos juominen meinaa unohtua, kännykkään voi ladata esimerkiksi ilmaisen sovelluksen, joka muistuttaa juomisesta kahden tunnin välein.

Varaa kahvihuoneen jääkaappiin helposti saatavilla olevia terveellisiä lounaita ja välipaloja, jotka tulevat syötyä.”