Mobiilipelit

Etsitkö erilaista keskustelunavausta opiskeltavaan teemaan? Tai piristystä terveystiedon oppitunnille? Vaihtelua tarjoavat Smart Movesin terveysaiheiset mobiilipelit. Pelit on tuotettu Smart Movesin, sen sisarhanke Terve koululaisen ja Tampereen Ammattikorkeakoulun yhteisessä opiskelijaprojektissa keväällä 2016.

 

Tällä sivulla esitellään parhaimmisto ilmaisista Android-laitteille suunnitelluista peleistä.

 

Tutustu esittelyihin, lataa kiinnostavimmat pelit mobiililaitteesi sovelluskaupasta ja testaa!

Ravinto: Eat Run Repeat

Nopeatempoinen tasohyppelypeli, jossa haetaan energiatasapainoa. Terveellisiä ruokia poimimalla pelaajasta tulee ketterämpi ja nopeampi, nälkä ja epäterveelliset valinnat puolestaan hidastavat menoa.

Pelin esittely ja traileri

eat-run-repeat_2 – Kopio
Uni: Sandman

Nopeuspeli, jossa turvataan riittävän syvä ja pitkä yöuni pelihahmolle. Pelissä hiljennetään unta häiritseviä tekijöitä nukkuvan hahmon ympäriltä liikkumalla talon huoneesta toiseen. Peli perustuu ääniin ja klikkailuun. Sen lopussa esitetään vinkkejä oman yöunen parantamiseen.

Pelin esittely ja traileri

sandman
Ergonomia: SpineBlast Inc.

Ratkaise kokeillen ragdoll-hahmon ergonomiset haasteet eri tehtävissä. Tässä kesätyöpaikassa edetään rakennuksen tilasta toiseen ja työtehtävien minipeleissä haetaan ergonomisia työasentoja. Täällä nostaminen tai edes kävely ei onnistu ensiyrittämällä.

Pelin esittely ja traileri

SpineBlast – Kopio
Work Land

Work Landissa olet työharjoittelija haastavalla työmaalla. Peliä pelataan kallistelemalla ja työkaluja heittelemällä. Kentästä toiseen edetään vastaamalla työkuntoa ja työturvallisuutta koskeviin kysymyksiin. Nappaa työkalusi ja herätä aivosi!

Pelin esittely ja traileri

work-land-kopio
Turvallisuus: Safety Santa

Sympaattinen hiiviskelypeli, jossa Safety Santa etsii tiensä koulun liikuntavarastolle vaihtamaan rikkoutuneet urheiluvarusteet ehjiin. Sankari saa lisävauhtia yölliselle retkelleen alkulämmittely-minipelistä ja etenee käytävillä hankaluuksia vältellen.

Pelin esittely ja traileri

safety-sa-kopio – Kopio
Eikä tässä vielä kaikki

Pelitalojen ja yleisön suosikkipeli esitellään lukuvuoden 2016-2017 alussa. Innostava ja yhteisöllinen taukoliikuntapeli Sprint saa koko luokan liikkeeseen.

Peliprojektissa tuotettiin kaikkiaan 25 peliä. Pääset tutustumaan niihin TAMK:n tietojenkäsittelyn koulutusohjelman peliportaalissa. Kaikki pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi Google Play Storesta. Hae peli sovelluksen nimellä tai kehittäjänimellä Peto.